Minden épület építésénél, felújításánál jelentős költségtényező a járófelületek cseréje, pótlása. Az általunk alkalmazott és javasolt eljárás megnöveli a különböző burkolatok élettartamát, illetve helyettesítheti bizonyos felületek cseréjének szükségességét.

E speciális bevonatoló eljárást olyan helyeken is el tudjuk végezni, ahol a fő szempont a padló vezetőképességének megőrzése (számítógéptermek, orvosi műtők).

Az alaptisztítószerrel megtisztított padlófelületre az eljárás során egy többrétegű, kopásálló, állagvédő filmréteg kerül. E bevonat jelentősen megnöveli a padlózat élettartamát, egyben megakadályozza a felületek pórusaiban a szennyeződés lerakódását (pl.: gumicsíkok) ezáltal csökkenthető a takarítási költség is. A bevonatolt felület, csillogó fényes látványt nyújt, garantáltan csúszásmentes, megőrzi a járásbiztonságot. E sokoldalúságot egyetlen más eljárás sem biztosítja. Kérésére cégünk a helyszínen bemutatja e technológia hatékonyságát és eredményét.

Ezzel az eljárással a burkolatok széles skáláját tudjuk felújítani, mint például: PVC, linóleum, gumi, deszkapadló, járólapok (gránit, márvány) kőkrisztallizáció.

Szolgáltatásaink
Takarítás
Takarítás
Legyen szó akár orvosi rendelő, akár műhely teljes körű takarításáról, garantáljuk a tökéletes tisztaságot!
Érdekel
Padlózat felújítás
Padlózat felújítás
Eljárásunkkal burkolatok széles skáláját tudjuk felújítani a linóleumtól a deszkapadlón át, a márványig!
Érdekel
Műszaki üzemeltetés
Műszaki üzemeltetés
Minőségi, gyors munka a legegyszerűbb zárjavítástól a legösszetettebb épület felújítási tevékenységekig.
Érdekel