Az Ex-Art 2001 Kft. tulajdonosai más vállalkozásaik révén már több éve kapcsolatban állnak olyan gyártókkal és nagykereskedőkkel, mely cégek termékeit, árucikkeit esetleg Ön is használhatja. A több éves kapcsolat eredményekőpp komoly kedvezményekre tettünk szert. E kedvezmények az árakban és a fizetési kondíciókban domborulnak ki igazán. Beszállítóink köre hosszú idő alatt alakult ki, mert minőségben és árakban, illetve e két fontos tényező összességében próbáltuk megtalálni a megfelelő forgalmazókat. Így csak igényeit, elvárásait kell ismertetni és az általunk javasolt és beszerzett termékeket az Ön által meghatározott helyre szállítjuk.

  • munkaruházat (emblémával is)
  • takarító eszközök
  • takarítógépek (háztartási, ipari)
  • vegyiáruk, tisztítószerek (háztartási, ipari)
  • higéniai anyagok (Eü. papír, kéztörlő, folyékony szappan, valamint ezek adagolói)
  • szennyfogó szőnyegrendszerek beszerzése, tervezése, kivitelezése

A higiéniai adagolókat (Eü. papír, kéztörlő papír, folyékony szappan adagoló, automata illatosító rendszerek, stb.) Cégünk szakszerűen fel is szereli az Ön által megadott helyre, illetve ezek helyes kiválasztásában szakmai tanácsokat is ad.

Ne feledje! A nem megfelelően megválasztott eszközök hosszú távon feleslegessé válnak vagy jelentős többletkiadást jelenthetnek Önnek, még akkor is, ha első ránézésre olcsónak is tűnnek.

Kérésére Cégünk képviselői személyes felmérés és megbeszélés alapján, személyre szabottan próbáljuk meg az Önök számára legelőnyösebb higiéniai csomagokat összeállítani, illetve a szükséges töltőanyagokat, alkatrészeket, fogyóeszközöket folyamatosan biztosítani.